Szállítási Információk

HÁZHOZSZÁLLÍTÁS

Szállító partnerünk a GLS Futárszolgálat. Futárszolgálat igénybevétele esetén a szállítás háztól házig történik, gyors, pontos, kényelmes. A csomag feladásáról, érkezésről e-mail értesítést küld a szolgáltató. A kínált szolgáltatás zökkenőmentes biztosításához szállítási cím pontos megadását kérjük, valamint értesítésekhez e-mail cím és mobiltelefonszám megadását.

A csomag feladásakor, a szolgáltató rendszeréből e-mail előértesítést küld a csomag érkezésének várható időpontjáról, csomagszámmal, utánvét összegével, weboldal elérhetőséggel.

A kézbesítés napjának reggelén újabb értesítést küld a szolgáltató a csomag várható kézbesítésének meghatározásával, valamint a futár elérhetőségével. Amennyiben szükséges, a futárral is lehet egyeztetni a kiszállításra vonatkozóan, ezen túl az ügyfélszolgálat is elérhető, továbbá a csomagkövetés funkcióval (https://gls-group.eu/HU/hu/csomagkovetes) a csomag aktuális státusza is követhető.

A címzettek részére fenntartott GLS vevőszolgálat elérhetősége: hétfőtől- péntekig 7:00-20:00 óráig. Telefon: 36-1-802-0265 (normál tarifával hívható belföldi szám)

A munkanapokon 10:00 óráig leadott és kifizetett rendelések, illetve leadott utánvétes rendelések belföldre a következő munkanapon kiszállításra kerülnek. Munkaszüneti napon leadott rendelések és kifizetett rendelések belföldre az első munkanapon kerülnek feladásra. Munkaszüneti napokon nincs kiszállítás.

GLS CSOMAGPONT

Magyarországon 200 település több, mint 500 GLS CsomagPont üzemel, ahová a kézbesítés kérhető.

A GLS a feladást követően 1 munkanapon belül kiszállítja az árut a kiválasztott GLS CsomagPontba, majd értesítőt küld a címzettnek arról, hogy a csomagja megérkezett. Az értesítést követő munkanaptól számítva 5 munkanap áll rendelkezésre, hogy átvegye küldeményét. Kérjük, hogy vegye figyelembe az GLS CsomagPontot üzemeltető üzlet nyitvatartási idejét! A harmadik munkanaptól ismételt értesítőt küld a GLS, ha az áru még a GLS CsomagPontban van.

A GLS csomagpont kereső megtaálható a következő weboldalon: https://gls-group.eu/HU/hu/depo-gls-csomagpont-kereses

Szállítási díjak

A szállítási díjat cégünk átvállalja, ezért Önnek ingyenes!